alternativ behandling børn
 

Børn i behandling

Har du et barn der er sygt, ikke trives eller som har diagnoser eller andre udfordringer, psykisk eller fysisk, med udvikling eller indlæring, så er der hjælp at hente.
 
Jeg har en rigtig god fornemmelse af børn på det forskellige alderstrin. Jeg har selv børn af begge køn i alderen 8-19 år, og har arbejdet som pædagog og lærer med børn fra vuggestuealderen til unge på efterskole og højskole. 
 
Børn og kinesiologi 
 
Jeg har gode erfaringer med at hjælpe børn og har som regel en rigtig god kontakt med dem.
Børn er som regel positive over for kinesiologi-behandlingen og kan mærke intuitivt at det kan hjælpe dem.
 
Jeg laver kun afbalancering på barnet, når det selv har sagt ja til det.
Alt afhængig af alder og modenhed, er det noget jeg leger ind og jeg har bøger og legetøj i klinikken.
De helt små kan være på gulvet og lege mens jeg følger efter.
Jo mindre barn jo mindre tid tager det.
 
Før den første behandling, tager jeg en dialog over mail på voksen-niveau med mor, far eller værge.
Det gør jeg for at alle bekymringerne kan blive luftet, uden at barnet behøver høre på det og uden du som forælder, skal slå knuder på dig selv for at være diplomatiske over for barnet.
 
En mor og far i balance er noget ethvert barn stortrives med. Derfor kan det nogen gange være nok at forældrene er i behandling, for at barnet kan slippe en ubalance.
Jo mindre de er, jo mere er deres trivsel og sundhed viklet ind i vores 
 
I mange tilfælde kan Bachs Blomstermedicin være en rigtig god støtte til et barn. Det afbalancerer barnets følelser og hjælper det med at lære sig selv at kende, og begå sig i en hverdag med mange indtryk og udfordringer.
 

Starten på livet.

 
Graviditet og fødsel kan sætte sine spor, både på mor og barn.
Der er den fysiske belastning, men følelsesmæssigt kan det også være noget af en rutsjetur.
Jeg laver mor og baby afbalanceringer, så starten kan blive så god som muligt. 
Den første tid som mor og baby foregår så meget i symbiose, at de begge skal trives for at det hele går op i en højere enhed. Derfor kan en eller flere afbalanceringer være en mulighed for den bedste start på livet.
 
Baby-behandling, kinesiologi
 
Jeg starter med at afbalancere baby og her er det nødvendigt at man har en tredje person med til at passe bagefter, mens mor bliver afbalanceret. Der er tid til at amme/ give flaske og pusle og nusse, både før under og efter.
 
Jeg behandler selvfølgelig også baby uden at mor nødvendigvis skal i behandling.
 

Indlæring og trivsel i skolen.

 
Pædagogisk Kinesiologi er godkendt af Undervisningsministeriet som specialundervisningsmetode.
Desværre er der ikke ret mange skoler der endnu har åbnet op for at give lærerne i specialundervisningen mulighed for at bruge det.
 
Det betyder ikke at dit barn ikke kan have glæde af kinesiologi, hvis problemet ligger i skolen.
Jeg har selv en baggrund som lærer både i grundskolen og på efterskole og har ad den vej en god ballast til at få løst op for de problematikker der kunne ligge både indlærings- og trivselsmæssigt.
Jeg har samtidig gode bud på hvordan man kommunikerer barnets udfordringer videre til læreren.
 
Jeg gør primært 3 ting for et barn der er behandling hos mig for indlæringsvanskeligheder eller dårlig trivsel i skolen.
 
  • Jeg bestemmer barnets Dominansprofil, som gør det muligt at se klarere hvor barnets udfordringer ligger og hvordan vi kan hjælpe bedst.

  • Barnet får skræddersyet et program med øvelser fra Hjernegymnastik-programmet, som er med til at optimere læring, ved at give barnet adgang til hele hjernen og tænde systemet til læring.

  • Sidst, men ikke mindst vil jeg ved hjælp af afbalanceringer med kinesiologi, fjerne det stress som barnet allerede har på at gå i skole eller lave lektier.
    Hvis barnet har problemer ligger der sandsynligvis allerede nogle traumer på dårlige oplevelser, som blokerer for ny læring og evnen til at indgå i sociale sammenhænge på lige fod.
    Disse traumer kan forløses så der skabes grobund for bedre trivsel og lyst til at lære nyt.
Unge i behandling 
 

Unge på vej i livet og i uddannelse. Præstations- og eksamensangst.

 
Der ligges et større og større pres på vores unge mennesker for at præstere og gennemføre uddannelse hurtigt, og de skal samtidig navigere i en helt anden virkelighed end vi andre skulle i den alder.
De sociale medier og den stigende globalisering, stiller højere krav om at være omstillingsparat og på hele tiden og det er langt fra alle, der kan klare det pres.
 
Det resulterer i stigende grad i at unge kæmper med stress-symptomer i lige så høj grad som voksne og mange har stor præstations- og eksamens-angst.
 
I nogle tilfælde udvikler den unge spiseforstyrrelser, selvskade, social angst og/ eller OCD (tvangshandlinger og tvangstanker) for at kontrollere deres virkelighed.
 
I flere og flere tilfælde tyr de unge endda til præstationsfremmende og angstdæmpende midler, for at komme igennem studiet.
 
Desværre ender det for en del særligt sensitive unge med, at de dropper ud af deres uddannelse og ender i et system, hvor det bliver tilbudt medicin og aktivering, uden egentligt at få fat i roden af problemet.
 
Også her kan kinesiologi være en stor hjælp. Principperne er de samme som når man hjælper yngre børn med deres indlærings- og trivsels-problemer, men testen, afbalanceringerne og redskaberne er her tilpasset unge mennesker.
 

Immunforsvar - allergi - eksem - astma.

 
Er dit barn tit sygt med snot, hoste eller ondt i ørerne.
Måske kæmper han/ hun med allergi, eksem eller astma, og får symptombehandling for det.
Hvad enten det er det ene eller det andet kan det være en rigtig god idé at få boosted immunforsvaret, så barnet selv igen kan bekæmpe sygdommen.
 
Der kan være tale om fødevarer barnet ikke tåler eller vitaminer/ kosttilskud det mangler.
Tit kan homøopati også hjælpe til at få vendt den dårlige spiral. Disse ting testes frem ved hjælp af kinesiologi, så barnet får den rette hjælp i de rette doser.
 
Derudover afbalanceres med kinesiologi for at sætte kroppens helbredende kræfter i gang og om muligt findes årsagen, som målrettet kan korrigeres.
 

Børn med diagnoser.

 
Måske du har et barn med en af disse diagnoser: ADHD- ADD- Autisme- Asperger el. andet og vil gerne vide om kinesiologi kan gøre en forskel?
 
Det er min erfaring at der næsten altid er en øget sanseoplevelse hos disse børn og at de i mange tilfælde er det vi kunne kalde særligt sensitive.
Medicin er kun en kortsigtet løsning, men der er heldigvis stigende fokus på alternative metoder til at hjælpe.
 
Langt hen ad vejen bruger jeg de samme redskaber som ved indlæringsvanskeligheder.
Det er et arbejde hvor nervesystemet bliver afstresset og hvor hele hjernen bliver aktiveret.
 
Der er et stigende fokus på at der kan være tale om fødevarer der forværrer symptomerne eller mangel på vitamin/ mineraler/ olier/ mælkesyrebakterier.
Ved hjælp af kinesiologi kan jeg teste hvilke fødevarer der stresser systemet og jeg har meget erfaring i at vejlede i hvad man kan erstatte med og hvor man finder yderligere vejledning til en evt. kostændring.
 
En optimal pakke af kosttilskud kan også testes frem ved hjælp af kinesiologi, så barnet får de rette doser i de mærker som er optimale for barnet.
Børn er ligeså forskellige som voksne også selvom man har de samme diagnoser, så det kan godt betale sig, istedet for selv at prøve sig frem.
 
Metoderne inden for kinesiologi er ikke udelukkende symptombehandlende.
Kroppen vil på længere sigt blive mere og mere afbalanceret, så der kan gå længere og længere tid mellem behandlingerne.
 
Det er mit store håb at flere forældre til børn med disse diagnoser vil prøve kræfter med disse alternative metoder, så vi sammen kan blive klogere og lave sundere og mere holdbare metoder.
 
Bedre behandling kan betyde bedre livskvalitet for disse børn i bedste fald en ændring i adfærd, symptomer og helt andre fremtidsmuligheder.
 

Surrogatbehandling.

 
Der er rum for forskellighed i min klinik og det er langt fra alle børn der kan ligge stille på en briks og holde koncentrationen.
 
Alt det har jeg råd for og ved mor eller fars hjælp, lykkes det stort set altid at gennemføre behandlingen.
 
Det er kun hvis barnet fastholder et nej, at jeg har droppet en afbalancering. Jeg arbejder aldrig mod et barns vilje.
 
I sådan et tilfælde er det muligt at lave en surrogat-behandling på en person tæt på barnet (typisk en mor eller far).
Så kommer man uden barnet og laver en behandling gennem en anden.
Det kan lyde mystisk, men det hjælper i høj grad og forælderen får samtidig fjernet det stress han/hun kunne have på at barnet har det skidt.
 
Surrogatbehandling er også en mulighed, hvis man har et barn der går til mange undersøgelser, og har brug for ro uden alt for mange der “prikker og stikker”.
Barnet vil i dette tilfælde kunne blive hjemme eller i institution, uden at skulle ændre nogen planer eller foretage sig noget yderligere.
 
 
 
 
"Det er hyggeligt at være hos Zidsel,
rigtig hyggeligt. Nogle gange kan jeg
mærke, at jeg har brug for at komme
ned til Zidsel.
Efter en behandling føler jeg mig helt
fri i hovedet, og jeg har meget mere
overskud og er frisk."
-Ellen, 8 år
 
 
Læs min boganmeldelse af Smilla
Lynggaards bog "Slut fred med dit
viljestærke barn - og dig selv"
 
slut fred med dit viljestærke barn - og dig selv
 
 
Vi mærker en enorm forskel på vores
børn, når de er blevet afbalancerede
hos Zidsel.
Selvom vi har et overordnet formål med
at komme til behandlinger, er der bare
effekt på så mange andre områder,
især den generelle trivsel, søvn og
humøret.
- mor til tre
 
Bachs Blomster til børn
 
Bachs blomstermedicin til børn
 
 
"-Zidsel jeg kan ikke beskrive det med ord,
men da vi ramte bunden med vores datter
og ikke viste hvad vi skulle stille op med
hende.
Da der var ingen hjælp at hente mere,
og vi valgte at bruge dig gud ske tak og lov .
Se hende blomstre efter 2. gang ved dig.
Jeg vil anbefale dig til alle.
Tusind tak indtil videre."
-Mor til pige på 17 år
 
 
Hjernegymnastik
Her er en lille øvelse du kan lære dit
barn, eller selv udføre på hende/ ham.
Læg tungen mod ganen, hvor den
møder tænderne.
Hold den ene hånd på maven ved
navlen og massér med tommel og
pegefinger i "hullerne" under krave-
bene på hver side af brystbenet.
Hold hovedet stille og drej langsomt
øjnene fra side til side i 20-30 sek.
Byt hænder og gentag.
Efter ca 1 minut er du frisk og klar igen.
 
Hjernegymnastik børn
 
 
 
Klienthistorier børn
  
 
 
Zidsel Rosing - Kinesiolog RAB - Den Helende Forvandling | CVR: 36208465 | bygaden 35, Torrild, 8300 Odder  | Tlf.: +45 51 55 91 99 | zidsel.kinesiolog@gmail.com