Får dine følelser lov til at bestemme hvem du er?

2015-11-24 12:30
Vidste du at fastlåste negative følelser kan skabe grobund for sygdom eller stå i vejen for at du kan blive rask fordi følelser kan sætte sig i kroppen og finde sig tilrette?
 
Når man forløser fastlåste negative følelser er der tale om forvandling der rækker langt, langt ind i fremtiden og ændrer på den, på måder man ikke troede var muligt.
 
Bevidstheden om fastlåste negative følelser og det kærlige arbejde der ligger i at forvandle dem, kan ændre dit kærlighedsliv, relationerne til dine nærmeste og åbne op for samarbejdspartnere du aldrig havde fået øje på eller som måske aldrig havde fået øje på dig.
Det virkeligt forunderlige er at din fysiske tilstand desuden kan ændre sig mærkbart, jo mere du forløser negative følelser.
 
Kinesiologi fastlåste følelser
 
 
For mig har f.eks. arbejdet med min indre vrede, brokkende stemme, været livsændrende.
For en del år tilbage, boede der en vred dame indeni mig, som syntes at andre skulle tage sig sammen (når hun da ikke lige syntes at det var mig der skulle tage mig sammen).
Lav tolerancetærskel, kort lunte og ind i mellem en hurtig og halv sarkastisk kommentar til andres ufuldkommenhed.
 
Der skal overhovedet ikke være nogen tvivl om hvor svært dette var at arbejde med, hvor ubehageligt det var at få øje på hos mig selv og hvor mange krumspring mit ego forsøgte at lave, for at undgå at stå ved det og ændre på det.
Jeg syntes det var pinligt og forsøgte i lang tid at bilde mig selv ind at jeg ville miste mig selv og den skarphed, der ligger i at kunne spotte andres fejl og lige have en lille kommentar til det.
Jeg ville så nødig undvære den indre lille konstatering for at glæde mit ego eller det egoboost man kan få ved at sige det højt i det rette forum og få en opmærksomhed og en respons af enighed, som giver den der følelse af tryghed og samhørighed, som vi har så meget brug for, for at overleve.
 
Indtil den dag jeg blev pinlig bevidst om at jeg ikke ønskede denne “dame” i mit liv, var bagtaleri, vrede og irritation over andre også en del af hvem jeg var og en del af en forklædt offerrolle, som føltes knapt så offer agtigt, men ikke desto mindre var det (som bekendt siger man at det bedste forsvar er et angreb)
 
Det skal ikke være en hemmelighed at der kan ligge et stort arbejde i at ændre på negative fastlåste følelser hvad enten de ligner dem jeg har beskrevet eller de er nogle helt andre.
 
Fælles for følelserne er at de er uønskede og sænker din livskvalitet hvad enten du har fået øje på dem eller ej.
De er tit forbundet med skyld og skam og kan derfor næsten være umulige at tale med andre om.
 
Tag ikke fejl dog.
Man har kun disse følelser fordi kroppen og sindet tror de er nødvendige.
De er der ikke uden grund og det er tit forbundet med stort ubehag og til tider direkte dødsangst at ændre eller give slip på dem.
Det nytter derfor ikke at slå sig selv oven i hovedet eller prøve at undertrykke dem.
Det er bevidstheden om at de er der og at du ønsker at være dem foruden, der starter rejsen.
Rejsen er et kærligt arbejde med sig selv, nogle gode redskaber og evt. den rette hjælp.
 
Negative fastlåste følelser som er specielt svære at stå ved kan f.eks være:
 • Vrede
 • Jalousi
 • Mistro
 • Irritation
 • Had
 • Væmmelse
Tit er det nogle helt andre negative fastlåste følelser der ligger til grund for det og som vi skal have kontakt til. Det kan være:
 • Sorg
 • Frygt
 • Angst
 • Skyld
 • Skam
Jeg bruger i høj grad. kinesiologi til dette arbejde og elsker hvordan, det er så meget nemmere at konfrontere, når man spørger kroppen og sindet direkte om, hvorfor der er denne ubalance i følelseslivet.
 
Når man bruger muskeltest til at finde og rette ujævnhederne i vores energisystem finder man ikke kun svarene på hvorfor det er opstået, man får også healet på det i samme´omgang og forløsningen kan være livsændrende.
 
Under arbejdet kan du ind imellem føle at du mister store dele af dig selv og den du er, men det er jo kun indtil det går op for dig hvad du får i stedet.
 
 
I dag ved jeg meget mere om hvordan jeg skal få hende “brokke damen” til at være stille og kærlig og hvordan hendes brok i virkeligheden handlede om at flytte fokus fra hvor lidt jeg elskede mig selv.
Det var èn stor projektion af min angst og min grundlæggende utilfredshed over mig selv og mit liv.
 
Så stedet for at fokusere på hvor forkerte mine vrede følelser er, så fokuserer jeg nu på at sende så meget kærlighed som overhovedet muligt til “brokke damen”, så hun ikke kan finde grund til at brokke sig længere. Jeg healer på de ar hun har og laver nye koder til hendes mønstre, så hun kan tage nye beslutninger baseret på tryghed og tillid til livet.
 
Forvandlingen er synlig og igangværende.
 
Kærligst Zidsel
 
Zidsel Rosing - Kinesiolog RAB - Den Helende Forvandling | CVR: 36208465 | bygaden 35, Torrild, 8300 Odder  | Tlf.: +45 51 55 91 99 | zidsel.kinesiolog@gmail.com