Når du oplever problemer med tidsforskydning.

Skrevet af Zidsel Rosing
2015-10-25 20:08

Har du eller dine børn problemer når vi skifter fra sommertid til vintertid eller omvendt?

Jeg har lavet en lille video og lagt den nederst, som viser hvad du skal gøre.

 
Symptomerne kan være ekstrem træthed, grådlabilitet og ustabilt humør (som minder om det vi nogen gange beskriver som PMS).
Du bliver måske nemmere stresset og irritabel, og hvis du ikke er den eneste i familien, der er sensitiv over for skiftet, kan der godt blive en lidt bølgegang i huset.
 
Hvis man er følsom over for skiftet kan det også resultere i at kroniske tilstande blusser op, eller at man er mere modtagelig over for infektioner.
Jeg vil næsten være så fræk at sige, at det nok er en større synder end glemte jakker og huer, når det kommer til forkølelserne.
Dine børn har måske oven i købet svært ved at sove, vågner for tidligt eller kan ikke komme op om morgenen de første uger efter skiftet, alt afhængig af hvilken vej vi sætter urene.
 
"Det er kun den hvide mand, der kan klippe den ene ende af et tæppe og sy det på i den anden ende, og derefter påstå at tæppet er blevet længere"
-Indiansk ordsprog
 
Heldigvis er det forholdsvist nemt at gøre noget ved.
Man kan bruge samme øvelse, ved jetlag, skiftende arbejdstider eller hvis man har været i fuld narkose.
 
Det handler om at få sit indre ur til at passe med det, vi nu engang har bestemt at klokken skal være.
 
Et organ-ur der ikke passer til real-tiden kan forårsage rigtig trælse ubalancer både i søvnmønster og evnen til at hele eller komme sig over sygdom.
 
Hvis ubalancen går dybere end øvelsen kan klare, kan det anbefales at komme og få det rettet. Det er rigtig tit noget af det første jeg gør, når folk kommer til behandling hos mig.
Når organ-uret er på plads, falder en masse andre ting på plads i kroppen.
 
Øvelsen i videoen er desuden en af mange jeg underviser i på mit kursus Bevidst Bevægelse - Bevidst Forkælelse. Et kursus som er et overflødighedshorn af værktøjer til at holde dit energisystem i daglig balance både fysisk og følelsesmæssigt.
 
Som en lille ekstra hjælp kan jeg anbefale at man tager det Bach-remedie, der hedder Valnød. Det er den blomsteressens der er allerbedst til at takle alle forandringer, heriblandt tidsforskydninger. Giv alle i huset et par dråber i et glas vand flere gange dagligt i de første uger efter skiftet.
 
Øvelsen gentages gerne flere gange dagligt i de første dage-uger indtil problemet er løst.
God fornøjelse.
Kærligst Zidsel
 
 
 
Zidsel Rosing - Kinesiolog RAB - Den Helende Forvandling | CVR: 36208465 | bygaden 35, Torrild, 8300 Odder  | Tlf.: +45 51 55 91 99 | zidsel.kinesiolog@gmail.com