Helse på 4 planer

2015-09-05 14:06
Til septembernummeret af online månedsmagasinet Moola, har jeg skrevet en artikel om at balance skal findes på det fysiske, mentale, emotionelle og spirituelle plan.
Du finder artiklen i bladet på side 72-77.
 
Moola september

Enhver som har været alvorligt syg, igennem stor krise eller stressnedsmeltning og har fundet balancen igen, ved at man aldrig bliver den samme som før, og godt for det. Forandringerne er gået dybere end det fysiske plan og noget er anderledes...

 
Du ved sandsynligvis også, at det ikke var et mirakel, der kom udefra og frelste dig fra den onde, slemme sygdom, som du helt uforvarende var rendt ind i.
Det der reddede dig var en bevidsthedsændring og en vedholdenhed, indefra, som fandt sit greb og løftede dig ud af mørket.
 
De redskaber og den viden, der fandt vej til dig på den rigtige måde og den behandler/ hjælper/ engel, som du fik kontakt til på det helt rigtige tidspunkt, kom fordi du var klar.
Vi vil altid modtage den hjælp vi bevidsthedsmæssigt er klar til at modtage. At finde balancen og genvinde et godt helbred, er i den grad også et arbejde med bevidsthed og en søgen efter svar.
 
Du kan godt have en oplevelse af, at noget eller nogen har reddet dig, men det kan aldrig bære alene.
Grunden til at du bliver succesfuld med at nå dit mål er fordi du holder ved, ændrer tankemønstre, implementerer ny praksis, ikke bare i dag og i morgen og hver tredje torsdag, men hver dag og i resten af dit liv.
 
Det er som bekendt, at hvis du er tilfreds med tingenes tilstand og vil have det samme som du hele tiden har haft, så skal du ikke ændre en tøddel, men hvis du vil have noget nyt, må du gøre noget nyt.
 

Nogen gange føles det som om du må sige farvel, og lade en del af dig dø, for at du kan lade dig genføde som en stærkere og mere bevidst version af dig selv.

 
Ikke to veje til balance er den samme. En hver må finde sin egen sti og du kan lære at stole på, at du har svarene liggende i din underbevidsthed og selv kan mærke, hvor du skal bevæge dig hen for at få løst op for dem.
 
Der er flere planer du skal være bevidst om, når du vil arbejde med dig selv, hvad enten det er for at blive rask eller det er fordi du på anden måde ønsker at flytte/ ændre dig.
Sundhed er ikke kun et spørgsmål om at se sund ud og være i god fysisk form. Sundhed er i min optik i ligeså høj grad (måske endda højere) et spørgsmål om at opnå og bevare en indre ro i dit følelsesliv, evt. et harmonisk familieliv, en dyb og ægte selvtilfredshed over måden du takler dine relationer eller udlever din sjæls hensigt på, alt sammen i samspil med dine værdier.
 
Der skal med andre ord arbejdes på mere end det traditionelle fysiske plan for at ægte sundhed kan opnås.
 
 
Zidsel Rosing - Kinesiolog RAB - Den Helende Forvandling | CVR: 36208465 | bygaden 35, Torrild, 8300 Odder  | Tlf.: +45 51 55 91 99 | zidsel.kinesiolog@gmail.com