Bach dit barn op. Af Susanne Løfgren.

Skrevet af Zidsel Rosing
2014-06-20 10:56
...”Susanne Løfgren, kompetent terapeut med 30 års erfaring i brug af Bachs Blomsterremedier har nu skrevet den første bog om Bachsystemets muligheder i forhold til børn. Der er der kommet en yderst anvendlig bog ud af, som bør have plads i et hvert hjem hvor børn færdes. Vi har for længe været fastholdt i gamle mønstre. Det kan være Susanne Løfgren og Bachremedierne være med til at rette op på.”
….Sådan skriver musiker og forfatter Lars Muhl på indercoveret af bogen.
 
Jeg er fuldstændig enig i hans ord. Enhver forælder, bedsteforælder, pædagog, lærer, børnebehandler eller andre som har hjertekontakt med børn, vil blive beriget af at læse denne bog og tage remediernes og Susannes visdom til sig.
 
Bogen er smuk og enkel i sin udformning. Meget nem at bruge og med grundige anvisninger til anvendelse og en præsis gennemgang af alle remedierne, med specielle henvisninger til hvordan børns reaktioner kan være, hvis de behøver remediet.
 
Bogen er tilmed fyldt med smukke og indbydende billeder af hver eneste blomst.
 
Bach dit barn op
 
Bogen indeholder desuden en udførlig gennemgang af alle tænkelige hverdagsproblemer og situationer, man kan komme ud for i et normalt barneliv, med mange gode noter til forældre, der også kan have det svært i deres omgang med børn. Alt sammen også i alfabetisk orden, så bogen fungerer som et opslagsværk, lige til at gå til.
 
Der er gode cases i bogen, som kan give en gode idéer til hvordan man kan tænke i forhold til at eksperimentere med at bruge remedierne. Remedierne brillerer jo bl.a. ved at de er fri for bivirkninger, hvilket gør at man ikke kan overdosere eller gøre skade ved at give de forkerte remedier. Det værste der sker at at man vælger forkert, så det ikke virker.
 
Susannes kærlighed til børn, forældre og Bachs Blomsterremedier skinner igennem hele bogen og smitter på den dejligste måde.
 
Dette er i sandhed en forvandlingsti der vil noget og jeg kan varmt anbefale bogen til både nybegyndere og dem der har arbejdet med remedierne før.
 
Susanne Løfgren har udgivet bogen på sit eget forlag Forlaget casu.dk og du kan købe den her.
 
Kærligst Zidsel
 
Forvandlingsstiers Nyhedsbrev, for flere anmeldelser, blogindlæg, tips og triks til din selvudvikling
 
Zidsel Rosing - Kinesiolog RAB - Den Helende Forvandling | CVR: 36208465 | bygaden 35, Torrild, 8300 Odder  | Tlf.: +45 51 55 91 99 | zidsel.kinesiolog@gmail.com